Εταιρικό Προφίλ

  1. Αρχική
  2. Εταιρικό Προφίλ

Η "ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ¨- ΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελεί μια κατασκευαστική, εισαγωγική και εμπορική εταιρεία Αρτοκλιβάνων, μηχανημάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. 
 

Στις αρχές του 20ου αιώνα, ξεκίνησε τη λειτουργία της από τον Νικόλαο Δακορώνια, με έδρα την Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Μυλλέρου, έχοντας ως σκοπό την κατασκευή παραδοσιακών ζυμωτηρίων με διχάλα, κυλίνδρων και κόσκινων αλεύρου και ποικίλες άλλες μηχανουργικές εργασίες.

 

Συνεχίζοντας αδιάκοπα την δραστηριότητά της, στις 28 Δεκεμβρίου 1978 η εταιρεία μετονομάστηκε σε "ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ¨- ΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στα παραδοσιακά ζυμωτήρια αλλά και εμπλουτίζοντας την γκάμα της με νέα προϊόντα.
 

Τον Ιούνιο του 1994 ξεκινά η συνεργασία της με τον ήδη καταξιωμένο Ιταλικό οίκο κατασκευής αρτοκλιβάνων και ψυκτικών μηχανημάτων Mondial Forni  Benini, που αυτή θα είναι η απαρχή μιας μεγάλης, αξιόλογης και αποκλειστικής  συνεργασίας που όχι μόνο θα μεταμορφώσει πλήρως την εικόνα της εταιρείας αλλά θα ανασχηματίσει τα έως τότε δεδομένα, τοποθετώντας την ανάμεσα στις ηγετικές μορφές του κλάδου. 
 

Η άνοδος της εταιρείας σημείωσε ραγδαία αναγνώριση με πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών  με Ευρωπαϊκούς οίκους μέχρι και σήμερα, όπως η Pietro Berto, Ciberpan, Teknostamap καθώς και πολλούς άλλους.

Με γνώμονα την διατήρηση της συνύπαρξης της υψηλής ποιότητας με το χαμηλό κόστος, τα στελέχη της εταιρείας μας αναζητούν, ερευνούν και αξιολογούν συνεχώς τις εξελίξεις, προς όφελος των πελατών της. Γνωρίζοντας σε βάθος την ελληνική αγορά και έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών τηςκατάφερε να εδραιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ονόματα του χώρου. 
 

Το 2002 η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το CE και έκτοτε έχει επιτύχει ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, εκσυγχρονίζοντας και βελτιώνοντας τον εξοπλισμό της.

 

Εν έτη 2019, οι παραγωγικές και εκθεσιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο, καταλαμβάνοντας έκταση 2.500 τμ., ενώ επιπρόσθετα, στελεχώνεται από ικανό και έμπειρο προσωπικό, με συνεχή  κατάρτιση και τεχνογνωσία.

 

Η ανάπτυξη και η διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στο χώρο παραμένει αναπόσπαστο μέρος του οράματος μας, μέσω της διατήρησης των μακροχρόνιων συνεργασιών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τόσο σε επαγγελματικό όσο και συνεργασιακό επίπεδο. 
Θεμελιώδης αρχές μας αποτελούν ο σεβασμός προς τους συνεργάτες μας καθώς και τους πελάτες, στόχος που επιτυγχάνεται μέσω του υψηλού επιπέδου των προϊόντων και των υπηρεσιών. Έχοντας, έως σήμερα, εντάξει στο χαρτοφυλάκιο των εμπορευμάτων που διακινεί, επώνυμα και αναγνωρισμένα προϊόντα σε συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές, η "ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ¨- ΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. στοχεύει στην επίτευξη των κάτωθι στόχων :

-Την επέκταση σε νέες αγορές εκτός συνόρων τομέα της αρτοποιίας με σκοπό την διεύρυνση των προϊόντων που διακινεί από τους υφιστάμενους προμηθευτές καθώς και τη σύναψη νέων συνεργασιών 

-Την συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων και τεχνολογιών στον

-Τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υποστήριξης προς το πελατολόγιο της


-Τη συνεχή κατάρτιση του προσωπικού μέσω της επιμόρφωσης και της εκπαίδευσης, γεγονός που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος επίτευξης των στόχων μας 


Με γνώμονα και οδηγό, όλων αυτών που συνθέτουν την ιστορία καθώς και τη πορεία της εταιρείας από της αρχές του 20ου αιώνα έως σήμερα, επιτεύχθηκε η ανταπόκριση στις συνθήκες ανταγωνισμού, γεγονός που οδήγησε στην ανάδειξη της εταιρείας μας ως ηγέτιδας στο κλάδο της αρτοποιίας & της ζαχαροπλαστικής.