ΣΩΛΗΝΩΤΟΣ ΑΡΤΟΚΛΙΒΑΝΟΣ ECOMONDIAL - ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Posted by dakoronias 24/11/2022 0 Comment(s)

Η σειρά αρτοκλιβάνων Ecomondial είναι κατάλληλοι για μετρίου και μεγάλου μεγέθους ψωμιού και οποιωνδήποτε άλλων προϊόντων που χρειάζονται ψήσιμο από την βάση έως την κορυφή και μεγάλη παραγωγή ατμού. Επιπλέον, η χρήση  των πυρίμαχων υλικών βεβαιώνουν ένα ίσο και απαλό ψήσιμο υψηλής ποιότητας.

Η μόνωση του αρτοκλιβάνου επιτυγχάνεται με τοποθέτηση πετροβάμβακα 20 cm, περιμετρικά του αρτοκλιβάνου, πέραν του σημείου της προσόψεως όπου διεξάγεται η φόρτο/εκφόρτωση, με αποτέλεσμα την πλήρη μόνωση αλλά και την εξοικονόμηση καυσίμων.

 

Βάση τεχνικών χαρακτηριστικών, συγκρινόμενος με άλλους κλιβάνους της ίδιας κατηγορίας ο Ecomondial είναι ο πιο οικονομικός κλίβανος από πλευράς κατανάλωσης καυσίμων, λόγω πλήρους εκμετάλλευσης των καυσαερίων, η οποία επιτυγχάνεται μέσω του διακόπτη μονάδας εξαγωγής ατμού. Επιπλέον, διατηρεί μια μέση ελάχιστη θερμοκρασία στον θάλαμο ψησίματος σε κλειστό φούρνο, για τον επόμενο κύκλο εργασιών, με αποτέλεσμα την μέγιστη οικονομία καυσίμων.

Η εξέλιξη  και η πρωτοπορία συναντώνται στον μοναδικά σχεδιασμένο αρτοκλίβανο  ECOMONDIAL ο οποίος διαμορφώνεται στα χέρια του αρτοποιού ως ένα αξιόπιστο εργαλείο για την ευελιξία, την εργονομία και την οικονομία που έχει ανάγκη ένα σύγχρονο αρτοποιείο.