Προφίλ

  1. Αρχική
  2. Προφίλ

 

Η «ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ» Δημ. Στάσης & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια κατασκευαστική, εισαγωγική και εμπορική εταιρεία Αρτοκλιβάνων και μηχανημάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
 

Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1926 από τον Νικόλαο Δακορώνια, με έδρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Μυλλέρου, με σκοπό την κατασκευή παραδοσιακών ζυμωτηρίων με διχάλα, κυλίνδρων και κόσκινων αλεύρου και διάφορες άλλες μηχανουργικές εργασίες κυρίως επισκευαστικές.
Συνεχίζοντας αδιάκοπα την δραστηριότητά της, στις 28 Δεκεμβρίου 1978 η εταιρεία μετονομάζεται σε ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ – ΔΗΜ. ΣΤΑΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στα παραδοσιακά ζυμωτήρια αλλά και προσθέτοντας στην γκάμα της νέα προϊόντα.
Θα χρειαστούν 15 ολόκληρα χρόνια έως ότου η εταιρεία ρίξει το βλέμμα της προς την Ευρωπαϊκή αγορά. Τον Ιούνιο του 1994 ξεκινά η συνεργασία της με τον ήδη καταξιωμένο ιταλικό οίκο κατασκευής αρτοκλιβάνων και ψυκτικών μηχανημάτων Mondial ForniBenini.
Αυτή θα είναι η απαρχή μιας μεγάλης και αξιόλογης συνεργασίας που όχι μόνο θα μεταμορφώσει πλήρως την εικόνα της εταιρείας αλλά θα ανασχηματίσει τα έως τότε δεδομένα, τοποθετώντας την ανάμεσα στις ηγετικές μορφές του κλάδου.
Η άνοδος της εταιρείας στα σκαλοπάτια της αναγνώρισης υπήρξε ραγδαία, με κορύφωση την υπογραφή συνεργασίας με τον γνωστό ιταλικό οίκο κατασκευής μηχανημάτων και αυτόματων συστημάτων Pietro Berto.
Πλέον, η εταιρεία ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ – ΔΗΜ. ΣΤΑΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συνεργάζεται και με άλλους θεμελιωμένους οίκους της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Με γνώμονα την συνύπαρξη της υψηλής ποιότητας με το χαμηλό κόστος, τα στελέχη της ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ – ΔΗΜ. ΣΤΑΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. αναζητούν, ερευνούν και αξιολογούν συνεχώς τις εξελίξεις, προς όφελος των πελατών της.
Γνωρίζοντας σε βάθος την ελληνική αγορά και έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της, κατάφερε να εδραιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ονόματα του χώρου.
Το 2002 η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το CE και από τότε έχει επιτύχει ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, εκσυγχρονίζοντας και βελτιώνοντας τα μηχανήματά της.
Σήμερα, οι παραγωγικές και εκθεσιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο, ένα νοτιοδυτικό προάστιο της Αθήνας, άμεσα προσβάσιμο και από τις δύο Εθνικές Οδούς, καταλαμβάνοντας έκταση 2.500 τμ.
Η εταιρία ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ – Δημ. Στάσης & ΣΙΑ Ο.Ε. διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό 15 ατόμων. Στελέχη ικανά, με εμπειρία και τεχνογνωσία, που συνεργάζονται αρμονικά και εξυπηρετούν με επαγγελματισμό και σεβασμό κάθε πελάτη.
 

Κατέχοντας ήδη υψηλά μερίδια σε συγκεκριμένα τμήματα της επαγγελματικής αγοράς, βασικό όραμα και επιχειρηματικός στόχος της ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ – Δημ. Στάσης & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα άριστης και ανώτερης ποιότητας.